Cristina Anca Serban - Asociația Hercules

Din inima, pentru Hercules!

Pe 23 octombrie implinesc 34 de ani. In fiecare an m-ati intrebat ce imi de doresc sa primesc de ziua mea. N-am avut niciodata un raspuns concret, dar cu toate astea, am primit de la voi cele mai frumoase cadouri. Incepand cu 1 iunie anul trecut, am invatat sa ma bucur de ceea ce am, mai mult ca niciodata si asta cu ajutorul copiilor de la Hercules.

Anul asta stiu ce vreau! Imi doresc ca suma de bani pe care ati fi cheltuit-o pentru cadoul meu, sa o donati aici, catre Centrul de zi Hercules, familia a 40 de copii din Costesti, Arges. Ar fi cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi!

Va multumesc!

Cu drag Cris.

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

Pentru o lume mai buna cu cat mai multi oameni ca tine! La multi ani, Barbie!
14 oct 2015
La multi ani in avans Cris !!!!! Lov u!
14 oct 2015
La multi, multi ani frumosi!
La multi ani Cris
13 oct 2015
La multi ani Cris! ( asa in avans :*)