Elena Simona Ivascioiu - Asociația Hercules

Alerg pentru Hercules!

16.666666666667% Complete
600 RON Target

In 14 mai voi alerga din nou la Semimaratonul International Bucuresti si din nou pentru Hercules!

Zilnic la Hercules vin 42 de copii. Mananca la cantina 1 sau 2 mese pe zi, primesc ajutor specializat la after-school, participa la diverse activitati educative (ateliere de creatie, muzica, debate, limbi straine, cursuri IT, tabere, excursii) primesc carti, rechizite, haine, incaltari, produse de igiena  – pe scurt, tot ce au nevoie pentru a merge la scola pregatiti, hraniti, curati si ingrijiti.

Acesti copii provin din familii cu venituri extrem de mici (o mare parte dintre familii cu venituri sub 200 lei), familii monoparentale; copii cu unul sau ambii parinti emigrati la munca in strainatate , crescuți de un singur parinte sau de rude/bunici; copii cu parinti grav bolnavi sau decedati; copii care locuiesc in conditii improprii sau chiar in locuinte improvizate; copii cu parinti alcoolici sau violenti.

Imi doresc sa particip la eforturile depuse zilnic de mica echipa a Asociatiei, pentru ca acesti copii sa aiba acces la o educatie, o copilarie mai frumoasa si sansa la o viata mai buna decat cea a parintilor lor.

Cu 300 de lei Hercules poate oferi unui copil rechizitele scolare necesare pe toata durata unui an.

Anul trecut am alergat pentru a ii oferi lui Dani rechizitele scolare necesare pe durata unui an. Datorita voua, prietenii mei dragi, am reusit acest lucru si va multumesc din suflet!

Sunt increzatoare ca si anul acesta veti fi alaturi de mine si de visul meu de a le ajuta pe Mihaela si Larisa cu rechizitele scolare necesare.

Va multumesc!

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

Bafta Simona!