Alerg pentru a sustine visul mamei mele! Alerg pentru Hercules!

 

Florin Stanescu Asociația Hercules

6.5% Complete
130 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In 15 mai voi alerga la Bucharest Half Marathon pentru a sustine visul mamei mele de a crea o oaza de normalitate pentru cei 42 de copii ce zilnic pasesc pragul Centrului de zi Hercules din Costesti, Arges. Din 2007, coordoneaza activitatea centrului si a reusit sa faca o copilarie un pic mai frumoasa pentru mai mult de 400 de copii. Nu a fost usor, a facut eforturi enorme, a pierdut multe ore de somn, dar stiu ca nimic nu o face mai fericita decat sentimentul de a darui fericire. Sper ca efortul meu, sustinut de voi sa ii aduca zambetul pe buze!

 

Cu 300 de lei Hercules poate oferi unui copil rechizitele scolare necesare pe toata durata unui an. Cu 150 lei un copil va manca zilnic la cantina timp de 1 luna. Cu 50 lei putem ajuta un copil sa ajunga intr-o excursie la Bucuresti pentru a merge la teatru, la film sau la muzeu.

 

Va multumesc,

Florin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Hercules este aceea de o dezvolta în Costeşti (Argeș) o comunitate puternică şi autonomă, dornică și capabilă să găsească singură soluţii la problemele cu care se confruntă. 

SUSŢIN PROIECTUL

Centrul de zi Hercules

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

2 Donații

Succes!
05 May 2016
04 May 2016
Florin Stanescu : Asociația Hercules
Alerg pentru a sustine visul mamei mele! Alerg pentru Hercules!