Florin Stanescu - Asociația Hercules

Alerg pentru a sustine visul mamei mele! Alerg pentru Hercules!

130 RON Donations raised
6.5% Complete
2,000 RON Target
2 Donations
I want to donate!

 

In 15 mai voi alerga la Bucharest Half Marathon pentru a sustine visul mamei mele de a crea o oaza de normalitate pentru cei 42 de copii ce zilnic pasesc pragul Centrului de zi Hercules din Costesti, Arges. Din 2007, coordoneaza activitatea centrului si a reusit sa faca o copilarie un pic mai frumoasa pentru mai mult de 400 de copii. Nu a fost usor, a facut eforturi enorme, a pierdut multe ore de somn, dar stiu ca nimic nu o face mai fericita decat sentimentul de a darui fericire. Sper ca efortul meu, sustinut de voi sa ii aduca zambetul pe buze!

 

Cu 300 de lei Hercules poate oferi unui copil rechizitele scolare necesare pe toata durata unui an. Cu 150 lei un copil va manca zilnic la cantina timp de 1 luna. Cu 50 lei putem ajuta un copil sa ajunga intr-o excursie la Bucuresti pentru a merge la teatru, la film sau la muzeu.

 

Va multumesc,

Florin


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația Hercules

Misiunea Asociației Hercules este aceea de o dezvolta în Costeşti (Argeș) o comunitate puternică şi autonomă, dornică și capabilă să găsească singură soluţii la problemele cu care se confruntă. 

Centrul de zi Hercules

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

2 Donations

Succes!
05 May 2016
04 May 2016