Florin Stanescu - Asociația Hercules

Alerg pentru a sustine visul mamei mele! Alerg pentru Hercules!

In 9 Octombrie voi alerga pentru a sustine visul mamei mele de a crea o oaza de normalitate pentru cei 50 de copii ce zilnic pasesc pragul Centrului de zi Hercules din Costesti, Arges. Din 2007, coordoneaza activitatea centrului si a reusit sa faca o copilarie un pic mai frumoasa pentru mai mult de 400 de copii. Nu a fost usor, a facut eforturi enorme, a pierdut multe ore de somn, dar stiu ca nimic nu o face mai fericita decat sentimentul de a darui fericire. Sper ca efortul meu, sustinut de voi sa ii aduca zambetul pe buze!

Cu 300 de lei Hercules poate oferi unui copil rechizitele scolare necesare pe toata durata unui an. Cu 150 lei un copil va manca zilnic la cantina timp de 1 luna. Cu 50 lei putem ajuta un copil sa ajunga intr-o excursie la Bucuresti pentru a merge la teatru, la film sau la muzeu.

Va multumesc,

Florin

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!