La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe. Copiii care vor să învețe dar care acasă nu au condiții adecvate, nici ajutor, sunt ajutați să își facă temele la after school și să recupereze dificultățile întâmpinate la unele materii. Copiii primesc rechizite, haine și încălțăminte pentru a merge la școală pregătiți și îngrijiți. Prânzul pe care îl primesc la cantina Centrului Hercules este pentru mulți dintre copii singura masă caldă a zilei.

Centrul de zi Hercules își propune să strângă bani pentru ca 20 de copii (6-14 ani) – în plus față de 40 de beneficiari deja existenți - să poată beneficia zilnic de o masă caldă la cantina Centrului Hercules, să primească ajutor la teme la  after–school, să beneficieze de activități educative și recreative  (club de lectură, club de debate și argumentare, atelier de creație, lecții de muzică – pian, orgă – sau de limbi străine, calculator etc), de joacă și socializare.

Ce ne dorim pentru acești copii este să le deschidem orizontul și să îi expunem la experiențe care să îi ajute să crească frumos, să iasă din mediul lor, să vadă și să cunoască lucruri noi și oameni frumoși, pentru ca astfel să își dorească la rândul lor o viață mai bună decât cea cu care sunt obișnuiți. Totodată ne dorim să îi ajutăm să capete acele competențe cu ajutorul cărora să își poată îndeplini visele și dorințele.

[ Show more ]

Donatii:

6,427 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Centrul de zi Hercules

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.

In beneficiul: Centrul de zi Hercules

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Pri

1,060 RON

In beneficiul: Centrul de zi Hercules

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să

2,302 RON

2,115 RON

Pagini fundraising

Alerg pentru a sustine visul mamei mele! Alerg pentru Hercules!

In 9 Octombrie voi alerga pentru a sustine visul mamei mele de a crea o oaza de normalitate pentru cei 50 de copii ce zilnic pasesc pragul Centrulu

0 RON Suma

We run together for the children from Hercules

On 9th October I will run together with Mati, my 8 months baby, for the 50 children from a poor community to have a better and normal life. These k

350 RON Suma

Alerg pentru sansa la o copilarie mai frumoasa si pentru un viitor mai bun!

Pe 9 Octombrie, la Semimaratonul International Bucuresti, voi alerga pentru Asociatia Hercules, familia multor copii din Costesti, orasul meu natal. I

0 RON Suma

Alerg pentru ca povestea sa mearga mai departe...

Imi place sa privesc competitii sportive la TV, merg pe stadion la meciuri, sustin si incurajez sportul si sportivii frecvent. Admir si respect oa

530 RON Suma

Alergam inima la inima pentru Hercules!

Pe 15 mai, la Bucharest Half Marathon, voi alearga impreuna cu Mati, inima la inima pentru a ajuta 42 de copii dintr-o comunitate puternic defavorizat

200 RON Suma

Alerg pentru a sustine visul mamei mele! Alerg pentru Hercules!

In 15 mai voi alerga la Bucharest Half Marathon pentru a sustine visul mamei mele de a crea o oaza de normalitate pentru cei 42 de copii ce zilnic pa

130 RON Suma
6.5% Complete

Alerg pentru Hercules!

Dragii mei prieteni, pe 14 mai voi alerga la Semimaratonul international Bucuresti pentru a sustine Asociatia Hercules, singurul centru de zi din sud

300 RON Target
100 RON Suma
33.333333333333% Complete

Alerg pentru Hercules!

In 14 mai voi alerga din nou la Semimaratonul International Bucuresti si din nou pentru Hercules! Zilnic la Hercules vin 42 de copii. Mananca la can

600 RON Target
100 RON Suma
16.666666666667% Complete

Din inima, pentru Hercules!

Pe 23 octombrie implinesc 34 de ani. In fiecare an m-ati intrebat ce imi de doresc sa primesc de ziua mea. N-am avut niciodata un raspuns concret, dar

600 RON Suma

Alerg deoarece cred in puterea educatiei de a combate saracia

Socrate spunea ca virtutea cea mai mare este cunoasterea: "Singurul bun este cunoasterea si singurul rau este ignoranta". In momentul in care admitem

1,365 RON Suma
68.25% Complete

Alerg pentru Dani!

De ce alerg? Alerg de fiecare data de placere, alerg pentru ca imi ofer astfel mai multa incredere in mine si pentru ca prin alergat simt libertatea

300 RON Target
410 RON Suma

Alerg pentru sansa la o copilarie mai frumoasa si pentru un viitor mai bun!

Pe 4 Octombrie, la Semimaratonul International Bucuresti, voi alerga pentru Asociatia Hercules, familia multor copii din Costesti, orasul meu natal. I

527 RON Suma
52.7% Complete

Alerg deoarece cred in puterea educatiei de a combate saracia