Alerg deoarece cred in puterea educatiei de a combate saracia

 

Cosmin Tronaru Asociația Hercules

100% Complete
2,115 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
16
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In 17 mai, la Semimaratonul International Bucuresti, voi alerga pentru ca 20 de copii saraci din orasul meu natal sa aiba acces la educatie, o copilarie mai frumoasa si sansa la o viata mai buna decat cea a parintilor lor.

Pentru multi copii din Costestiul meu natal, aceasta sansa este Centrul de zi Hercules, locul primitor unde zilnic 50 de copii beneficiaza de o masa hranitoare la cantina, ajutor la teme la after school si ocazia de a se implica in diferite activitati – educative, recreative, de voluntariat - menite sa deschida minti si orizonturi, sa ofere noi competente de viata.

La Centrul Hercules vin copii din familii destramate, cu parinti someri, alcoolici, violenti sau grav bolnavi; copii care nu isi vad cu anii parintii plecati la munca in strainatate; copii in prag de abandon scolar sau copii care se simt inadecvati si dezvolta diferite tulburari de comportament datorita problemelor de acasa. Cu mult efort, atat din partea celor mici, cat si din partea echipei Hercules, copiii ajung, in cele mai multe cazuri, sa creada in ei insisi, sa aprecieze scoala, cartea, curatenia, prietenia altor copii si tot ajutorul primit din partea echipei si a zecilor de voluntari care cred in acest proiect si in copiii de la Hercules. Asa cum cred si eu.

Admir Centrul de zi Hercules si mica sa echipa pentru perseverenta cu care de peste 8 ani mobilizeaza oameni si resurse in beneficiul copiilor. Pentru generozitatea si hotararea cu care lupta zilnic cu saracia si cu lipsa de oportunitati a copiilor dintr-o comunitate saraca si izolata din punct de vedere economic si social.

De aceea ii sustin si va incurajez sa faceti la fel! Putem contribui impreuna la eforturile Asociatiei Hercules, ajutand alti 20 de copii, pe langa beneficiarii actuali, sa nu abandoneze scoala din cauza saraciei si a problemelor din familie.

Nicio suma donata nu e prea mica si orice ajutor dat unui copil intr-o situatie dificila conteaza acum si conteaza pentru viitor.

Cu 300 de lei Hercules poate oferi unui copil rechizitele scolare necesare pe toata durata unui an. Cu 150 lei un copil va manca zilnic la cantina timp de 1 luna. Cu 50 lei putem ajuta un copil sa ajunga intr-o excursie la Bucuresti pentru a merge la teatru, la film sau la muzeu.

Va multumesc ca imi sunteti alaturi!

Cosmin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociației Hercules este aceea de o dezvolta în Costeşti (Argeș) o comunitate puternică şi autonomă, dornică și capabilă să găsească singură soluţii la problemele cu care se confruntă. 

SUSŢIN PROIECTUL

Centrul de zi Hercules

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

16 Donații

28 Jul 2015
03 Jun 2015
sanatate multa!!!
15 May 2015
15 May 2015
12 May 2015
La multe vise implinite!
12 May 2015
Make A Living GIVING! You Should Be Here!
12 May 2015
Succes Cosmin! Felicitari pentru ceea ce faci!
07 May 2015
200 RON
06 May 2015
05 May 2015
Felicitari, Cos! Suntem mandri de tine!
04 May 2015
01 May 2015
Bafta Cosmin!
30 Apr 2015
Hai Cosmin ! Bravo pt initiativa !!
30 Apr 2015
Multumim din suflet Asociatiei Hercules pentru binele pe care-l aduce in viata multor micuti!
30 Apr 2015
Succes Cosmin!
28 Apr 2015
Cosmin Tronaru : Asociația Hercules
Alerg deoarece cred in puterea educatiei de a combate saracia