Elena Simona Ivascioiu - Asociația Hercules

Alerg pentru Dani!

410 RON Donatii stranse
100% Complete
300 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ce alerg?

Alerg de fiecare data de placere, alerg pentru ca imi ofer astfel mai multa incredere in mine si pentru ca prin alergat simt libertatea din copilarie pe care de multe ori stresul cotidian ne-o rapeste.

De ce pentru Asociatia Hercules?

La Centrul Hercules vin zilnic, 50 de copii (6-14 ani): mananca la cantina 1 sau 2 mese pe zi, primesc ajutor specializat la after-school, participa la diverse activitati educative (ateliere de creatie, muzica, debate, limbi straine, cursuri IT, tabere, excursii) primesc carti, rechizite, haine, incaltari, produse de igiena – pe scurt, tot ce au nevoie pentru a merge la scola pregatiti, hraniti, curati si ingrijiti.

Dani este unul din acesti copii, un copil cu o poveste de viata care m-a marcat. Dani impreuna cu famila lui traiesc intr-un fost grajd, pe care tatal lor l-a transformat intr-un loc in care copiii sai sa isi poata face lectiile, sa poata manca si dormi. Soba improvizata care tine loc de aragaz si calorifer afuma incaperea, prin fereastra camerei " intra curentul in casa, care apoi se duce in ochisorul meu", iar masa de la Hercules este de multe ori singura pe care o primeste pe zi. Cu toate acestea, Dani merge la scoala, are rezultate bune si isi doreste sa ajunga departe. Cu un zambet molipsitor povesteste aceste lucruri ca fiind normale.

Eu mi-am petrecut copilaria printre copii care nu aveau deloc posibilitati materiale si copii cu posibilitati foarte mari. Eu ma incadram undeva la mijloc si de accea imi doresc ca acesti copii sa aiba posibilitatea sa se incadreze si ei macar “la mijloc”. Imi doresc sa se poata bucura de emotia copilariei si atunci cand vor fi medici, piloti, profesori, manageri, parinti, traineri,sau orice altceva isi doresc ei, sa isi aduca aminte peste ani cu drag ca au avut posibilitatea sa mearga la o scoala si nu au abandonat-o din cauza greutatilor, ca au avut o masa calda in fiecare zi si ca si-au hranit sufletul cu micile bucurii ale copilariei.

Cu 300 de lei Hercules poate oferi unui copil rechizitele scolare necesare pe toata durata unui an. Cu 150 lei un copil va manca zilnic la cantina timp de 1 luna. Cu 50 lei putem ajuta un copil sa ajunga intr-o excursie la Bucuresti pentru a merge la teatru, la film sau la muzeu. Haideti sa le oferim sansa de a avea o copilarie fericita asa cum am avut-o si noi!

Imi doresc ca prin efortul depus la Semimaratonul Bucuresti sa il pot ajuta pe Dani cu rechizitele necesare pentru inceputul anului scolar. Orice suma donata este importanta, orice ajutor este binevenit!

Va multumesc ca imi sunteti alaturi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Hercules

Misiunea Asociației Hercules este aceea de o dezvolta în Costeşti (Argeș) o comunitate puternică şi autonomă, dornică și capabilă să găsească singură soluţii la problemele cu care se confruntă. 

Centrul de zi Hercules

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Este cel

6 Donatii

Roxana Botoaca

150 RON
Succes!
02 Oct 2015

Dan Ghergus

25 RON
02 Oct 2015

Razvan Constantinescu

30 RON
02 Oct 2015

cristian antofic

100 RON
09 Sep 2015

Petruta Stanescu

75 RON
Succes Simona!
04 Sep 2015

Cristina serban

30 RON
Bafta!!!
02 Sep 2015