Valentin Bornaz - Asociația Hercules

Alerg pentru Hercules!

100 RON Donatii stranse
33.333333333333% Complete
300 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei prieteni,

pe 14 mai voi alerga la Semimaratonul international Bucuresti pentru a sustine Asociatia Hercules, singurul centru de zi din sudul judetului Arges.  

42 de copii (6-14 ani) vin zilnic la centrul Hercules: mananca la cantina 1 sau 2 mese pe zi, primesc ajutor specializat la after-school, participa la diverse activitati educative (ateliere de creatie, muzica, debate, limbi straine, cursuri IT, tabere, excursii) primesc carti, rechizite, haine, incaltari, produse de igiena  – pe scurt, tot ce au nevoie pentru a merge la scola pregatiti, hraniti, curati si ingrijiti.  

Copiii de la Asociatie, provin din familii cu venituri extrem de mici (o mare parte dintre familii cu venituri sub 200 lei) si pentru multi dintre ei centrul este singura oaza de normalitate.   

Admir Centrul Hercules, deaceea ii sustin si va incurajez si pe voi sa faceti la fel!

Cu 300 de lei Hercules poate oferi unui copil rechizitele scolare necesare pe toata durata unui an. Cu 150 lei un copil va manca zilnic la cantina timp de 1 luna. Cu 50 lei putem ajuta un copil sa ajunga intr-o excursie la Bucuresti pentru a merge la teatru, la film sau la muzeu.

Nicio suma donata nu e prea mica si orice ajutor dat unui copil intr-o situatie dificila conteaza!

 Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Hercules

Misiunea Asociației Hercules este aceea de o dezvolta în Costeşti (Argeș) o comunitate puternică şi autonomă, dornică și capabilă să găsească singură soluţii la problemele cu care se confruntă. 

Centrul de zi Hercules

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

1 Donatii

Succes Valentin!
05 Apr 2016