Diana Stanescu - Asociația Hercules

Alergam inima la inima pentru Hercules!

200 RON Donatii stranse
10% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 15 mai, la Bucharest Half Marathon, voi alearga impreuna cu Mati, inima la inima pentru a ajuta 42 de copii dintr-o comunitate puternic defavorizata. Este vorba despre copiii care vin zilnic la Centrul de zi Hercules din Costesti pentru a-si face temele si a invata ceva nou, pentru a primi o masa calda, carti, haine, rechizite, prietenie, afectiune, sansa la o copilarie mai frumoasa si la un viitor mai bun decat este prezentul parintilor lor. Pentru acesti copii, Centrul a devenit o a doua casa si Hercules o a doua familie. Fondatoarea si sufletul acestui centru initiat in 2007 este o doamna energica si inimoasa, care in mod evident are generozitatea in sange si a reusit sa o transmita mai departe familiei si urmasilor sai: este vorba de Petruta Stanescu, bunica lui Mati, mama sotului meu Florin, care va alerga la randul lui pentru Hercules.

La Bucharest Half Marathon voi alerga pentru prezentul si viitorul copiilor de la Centrul de zi Hercules, pentru a combate saracia acestor copii prin educatie. Poate ca acum ceva vreme as fi participat la un maraton pentru provocarea in sine sau pentru a arde câteva calorii. Astazi, alerg din aceleasi motive si din cateva altele in plus.. Alerg pentru ca stiu ca zambetul unui copil fericit are darul de a incalzi multe inimi si de a face un pic mai buna lumea din jurul sau. Alerg pentru ca sunt convinsa ca un copil învaţă ceea ce trăieşte şi va da inapoi ceea ce i se ofera, asa cum Mati rasplateste acum cu zambete zambetele noastre si va invata sa iubeasca pentru ca este iubit.

Ce ar fi deci sa le oferim si copiilor in nevoie atentie, generozitate si acceptare, sansa de a creste cat mai frumos? Alerg pentru ca apreciez efortul si munca enorma din spatele proiectului Hercules, stiu de cate nopti nedormite este nevoie pentru a ingriji zilnic 42 de copii, pentru a asigura luna dupa luna si an dupa an fondurile de care centrul are nevoie. Alerg pentru ca imi pare acesta un mod - simbolic si frumos - de a-l initia pe copilul meu pe un drum pe care sper sa il urmeze ca tanar si adult, acela al generozitatii si al implicarii.

 

Va multumim,

Mati&Diana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Hercules

Misiunea Asociației Hercules este aceea de o dezvolta în Costeşti (Argeș) o comunitate puternică şi autonomă, dornică și capabilă să găsească singură soluţii la problemele cu care se confruntă. 

Centrul de zi Hercules

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

2 Donatii

Georgeta Liliana Olah

100 RON
05 May 2016
Felicitariii!
05 May 2016