Florin Eduard Vlad - Asociația Hercules

Alerg pentru sansa la o copilarie mai frumoasa si pentru un viitor mai bun!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 9 Octombrie, la Semimaratonul International Bucuresti, voi alerga pentru Asociatia Hercules, familia multor copii din Costesti, orasul meu natal. Imi doresc ca acesti copii sa aiba sansa la o copilarie mai fericita si la un viitor mult mai bun comparativ cu cel al parintilor lor. Aceasta sansa este Centrul de zi Hercules, singurul centru din aceasta zona, un loc primitor, unde zilnic, 50 de copii beneficiaza de o masa hranitoare la cantina(care uneori e singura masa calda a zilei), ajutor la teme la after-school si ocazia de a se implica in diferite activitati - educative, recreative, de voluntariat- menite sa deschida minti si orizonturi, sa ofere noi competente de viata.

Hai sa ne gandim putin la viata noastra. Sunt lucruri cu care ne confruntam în fiecare moment. Cum iti faci alegerile grele, care pun presiune? Cum iti imparti timpul liber, cu ce te ajuta în viitor si cum le comunici parintilor ca asta e bine pentru tine? Acum, ganditi-va la acesti copii, care in momentul actual nu pot alege ce viata pot duce. Eu cred ca fiecare are dreptul la educatie, la sansa de a crede in sine, de a alege si de a lupta pentru o viata mai buna.

Admir si sustin Centrul de zi Hercules, pentru hotararea cu care lupta zilnic cu saracia si cu lipsa oportunitatilor din aceasta comunitate, pentru toata energia cu care mica echipa se implica in vietile acestor copii, pentru puterea de a nu renunta atunci cand dau de greu, pentru ca le pasa... Voi alerga fiecare km cu gandul la ei, pentru ca nu exista motivatie mai puternica decat cea de a sti ca poti ajuta!

Cu 300 de lei Hercules poate oferi unui copil rechizitele scolare necesare pe toata durata unui an. Cu 150 lei un copil va manca zilnic la cantina timp de 1 luna. Cu 50 lei putem ajuta un copil sa ajunga intr-o excursie la Bucuresti pentru a merge la teatru, la film sau la muzeu. Orice suma donata conteaza acum si conteaza pentru viitorul acestor copii.

Va multumesc pentru sustinere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Hercules

Misiunea Asociației Hercules este aceea de o dezvolta în Costeşti (Argeș) o comunitate puternică şi autonomă, dornică și capabilă să găsească singură soluţii la problemele cu care se confruntă. 

Centrul de zi Hercules

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!