Diana Stanescu - Asociația Hercules

We run together for the children from Hercules

350 RON Donatii stranse
35% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

On 9th October I will run together with Mati, my 8 months baby, for the 50 children from a poor community to have a better and normal life. These kids are helped each day by Hercules Day Center with food, homework, clothes, school materials, friendship and love. These are all things missing from their home and Hercuse became their chance to have a normal childhood and future.

Please help me bring a smile on these children's faces and donate to support us. 

 

Thank you,

Mati & Diana

 

================================================

 

 

Pe 9 octombrie, voi alearga impreuna cu Mati, inima la inima pentru a ajuta 50 de copii dintr-o comunitate puternic defavorizata. Este vorba despre copiii care vin zilnic la Centrul de zi Hercules din Costesti pentru a-si face temele si a invata ceva nou, pentru a primi o masa calda, carti, haine, rechizite, prietenie, afectiune, sansa la o copilarie mai frumoasa si la un viitor mai bun decat este prezentul parintilor lor. Pentru acesti copii, Centrul a devenit o a doua casa si Hercules o a doua familie. Fondatoarea si sufletul acestui centru initiat in 2007 este o doamna energica si inimoasa, care in mod evident are generozitatea in sange si a reusit sa o transmita mai departe familiei si urmasilor sai: este vorba de Petruta Stanescu, bunica lui Mati, mama sotului meu Florin, care va alerga la randul lui pentru Hercules.

Voi alerga pentru prezentul si viitorul copiilor de la Centrul de zi Hercules, pentru a combate saracia acestor copii prin educatie. Poate ca acum ceva vreme as fi participat la un maraton pentru provocarea in sine sau pentru a arde câteva calorii. Astazi, alerg din aceleasi motive si din cateva altele in plus.. Alerg pentru ca stiu ca zambetul unui copil fericit are darul de a incalzi multe inimi si de a face un pic mai buna lumea din jurul sau. Alerg pentru ca sunt convinsa ca un copil învaţă ceea ce trăieşte şi va da inapoi ceea ce i se ofera, asa cum Mati rasplateste acum cu zambete zambetele noastre si va invata sa iubeasca pentru ca este iubit.

Ce ar fi deci sa le oferim si copiilor in nevoie atentie, generozitate si acceptare, sansa de a creste cat mai frumos? Alerg pentru ca apreciez efortul si munca enorma din spatele proiectului Hercules, stiu de cate nopti nedormite este nevoie pentru a ingriji zilnic 50 de copii, pentru a asigura luna dupa luna si an dupa an fondurile de care centrul are nevoie. Alerg pentru ca imi pare acesta un mod - simbolic si frumos - de a-l initia pe copilul meu pe un drum pe care sper sa il urmeze ca tanar si adult, acela al generozitatii si al implicarii.

 

Va multumim,

Mati&Diana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația Hercules

Misiunea Asociației Hercules este aceea de o dezvolta în Costeşti (Argeș) o comunitate puternică şi autonomă, dornică și capabilă să găsească singură soluţii la problemele cu care se confruntă. 

Centrul de zi Hercules

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

4 Donatii

Tony P

75 RON
Well done - an amazing run for a great cause.
20 Oct 2016
100 RON
Good luck Diana and Mati !
14 Oct 2016

Jason R

75 RON
Well done Diana!
11 Oct 2016

Anonymous

100 RON
Good luck!
05 Oct 2016