Asociația Hercules

Asociația Hercules

Centrul de zi Hercules

Status: Fundraising

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe.

[ Show more ]

6,427 RON

Sumă:

5

Galantomi:

80

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

La Centru de zi Hercules sustinem educatia copiilor din familii defavorizate din Costesti si comunele limitrofe. Copiii care vor să învețe dar care acasă nu au condiții adecvate, nici ajutor, sunt ajutați să își facă temele la after school și să recupereze dificultățile întâmpinate la unele materii. Copiii primesc rechizite, haine și încălțăminte pentru a merge la școală pregătiți și îngrijiți. Prânzul pe care îl primesc la cantina Centrului Hercules este pentru mulți dintre copii singura masă caldă a zilei. 

Centrul de zi Hercules își propune să strângă bani pentru ca 20 de copii (6-14 ani) – în plus față de 40 de beneficiari deja existenți - să poată beneficia zilnic de o masă caldă la cantina Centrului Hercules, să primească ajutor la teme la  after–school, să beneficieze de activități educative și recreative  (club de lectură, club de debate și argumentare, atelier de creație, lecții de muzică – pian, orgă – sau de limbi străine, calculator etc), de joacă și socializare.

Ce ne dorim pentru acești copii este să le deschidem orizontul și să îi expunem la experiențe care să îi ajute să crească frumos, să iasă din mediul lor, să vadă și să cunoască lucruri noi și oameni frumoși, pentru ca astfel să își dorească la rândul lor o viață mai bună decât cea cu care sunt obișnuiți. Totodată ne dorim să îi ajutăm să capete acele competențe cu ajutorul cărora să își poată îndeplini visele și dorințele.